banner

Te koop

VOGELKASTJES

Natuurpunt Hobokense Polder vervaardigt prachtige houten vogelkastjes, die graag als wiegje zouden dienen voor jonge kool- of pimpelmezen.

Wens je zo een nestkastje te bekomen? Geef vliegensvlug een seintje. In (april en) mei legt elke vogel een ei, weet je nog? In de winter kunnen de vogels al wennen aan de nestkast.

Voor de prijs van 20 € bezorgen we je jouw vogelkastje. Je kan het ook krijgen als bouwpakket voor 15 euro. Levering gratis enkel binnen onze werkingsregio. Bestellen kan door betaling van het juiste bedrag op onze rekening, met vermelding "Vogelkastje" + aantal.

brandhout te koop

Brandhout te koop

In de Hobokense Polder zijn naast de bossen ook de waterplassen, rietkragen en grasveldjes zeer waardevol. Om deze te behouden, is het noodzakelijk de verbossing tegen te gaan. Dat levert nogal wat hout op. Kom je mee werken, dan mag je daar gratis over beschikken. De rest stellen we te koop.

Brandhout, voornamelijk wilg, is te koop aan 35 euro per stère (dit is ongeveer 1 m3). Ledenprijs: 25 euro. Je kan nu bestellen bij onze conservator Wim Mertens (0499 58 99 16).

Wenskaarten

Wensen voor meer natuur inbegrepen

Geef je wensen een extra dimensie en vertrouw ze toe aan een Natuurpunt wenskaart. We bieden twee sets met vijf verschillende foto's van de Natuur.kalender en bijhorende omslagen aan. De uitgelezen manier om de wens voor meer natuur in Vlaanderen extra kracht bij te zetten.
Set met 5 wenskaarten: € 6

Te bestellen door storting op onze rekening. Gratis levering, voor zover je woonachtig bent postnummers 2660 en 2020.

boshoroscoop

Boshoroscoop

Leuk voor een verjaardag of als kleine
kerstattentie.
Onze Creatieve werkgroep ontwierp ter gelegenheid van de Magische Bomendag een boshoroscoop.
U kan uw geplastificeerde en persoonlijke boshoroscoop gebruiken als bladwijzer.
Afhankelijk van uw geboortedatum hoort er bij u een bepaalde boom en worden er u eigenschappen toegedicht. We verkopen deze kleurrijke boshoroscopen aan 1,50 euro/stuk (verzending inbegrepen).
Interesse? Stort 1,5 euro op onze rekening met vermelding “boshoroscoop” + uw geboortemaand en -dag.