banner

Recupereer uw lidgeld !

De eindejaarsperiode is traditioneel ook de periode van vernieuwing van lidgelden. Veel mensen stellen zich hierbij de vraag of ze niet moeten bezuinigen. Zouden ze het lidgeld nog wel betalen ? Onze actieve werking bewijst dat uw lidgeld geen verloren uitgave is.
Maar weet u dat u gemakkelijk uw lidgeld kan recupereren ? Vertoon van uw lidkaart geeft u immers recht op korting in verschillende winkels:

  • Natuur.webwinkel, winkel.natuurpunt.be: boeken, nestkastjes, kledij en optiek: 10 % ledenkorting
  • Natuur.winkel Ekeren (lokaal verkooppunt) Steenstraat 25, 2180 Ekeren: beperkt gamma Natuurpunt Winkel, optiek enkel op afspraak, 10 % ledenkorting
  • Sights of Nature, Pieter de Conincklaan 108 in 8200 St-Andries Brugge, 050-31 50 01, son@deputter.com. Fungeert als Natuurpunt-optiekshop, waar leden terecht kunnen voor deskundig advies bij aankopen van verrekijkers, telescopen en statieven. Op vertoon van je lidkaart krijg je 10 % korting!
  • Annik De Mey, Kioskplaats 81-83, 2660 Hoboken: 20 % korting op monturen en glazen, 15 % op juwelen, uurwerken, zonnebrillen en verrekijkers
  • Schoenen Torfs: Antwerpsesteenweg 7, 2630 Aartselaar. Als lid van Natuurpunt krijg je 10% onmiddellijke korting bij de aankoop van nieuwe schoenen van Torfs! De voorwaarde is dat je een paar oude schoenen meebrengt. Je oude schoenen gaan dus niet op de afvalberg, maar krijgen een herstelbeurt en een nieuw leven. De totale opbrengst van de actie schenkt de winkel aan Natuurpunt voor de aankoop en het beheer van natuurgebieden in jouw buurt! 
  • AS-Adventure, Boomsesteenweg 666, 2610 Wilrijk: buitensport- en kampeerbenodigdheden: 7 % korting. Vraag aan de kassa je Natuurpuntkaart te koppelen aan je klantenkaart "Explore More". Dan wordt voortaan bij elke aankoop je Natuurpunt-korting automatisch verrekend, zelfs als je je lidkaart niet op zak hebt.
  • De Berghut, Plezantstraat 11, Hamme: alpinisme, speleo, trekking, kamperen: kortingscheque 10 % te verrekenen in volgende aankoop.

Vergeet dus zeker je lidkaart niet als je gaat winkelen. Waarschijnlijk zijn veel meer handelszaken bereid tot het geven van kortingen. Leg uw lidkaart voor en vraag het hen. Laat het ons weten. Het zal ook andere leden interesseren.

Bekijk nog andere kortingsmogelijkheden op de webstie van Natuurpunt.

Luk en Ria noteerden hun verkregen kortingen. Klik hier voor het resultaat.