banner

De slechtvalkenfilm: bestel de DVD nu!

Slechtvalk-DVDOp 9 maart werd in CC Moretus de film Sarah&Jules, slechtvalken op ’t Kiel, voorgesteld. In deze documentaire spelen de bijzondere roofvogels de hoofdrol, maar komen ook de mensen aan bod die op één of andere manier bij hun Kiels verhaal betrokken raakten. De film toont aan de hand van o.a. de unieke close-up beelden van natuurfotograaf Guy Borremans hoe twee slechtvalken te midden van het geraas, gedril en geklop van een grote bouwwerf hun jongen groot brengen en hoe buurtbewoners, bouwvakkers en natuurbeschermers dit van dicht bij beleefden.

De film van 65 minuten, een productie van ARDEA / Natuurpunt Hobokense Polder vzw i.s.m. FIR en Woonhaven Antwerpen, is niet te vinden op internet en is enkel via ons te koop via overschrijving van slechts 10 euro per exemplaar + 2 euro verzendingskosten op rekeningnummer BE81 5230 8065 0424 van Natuurpunt Hobokense Polder vzw.
Voor dat luttele bedrag hebt u er meteen de extra scène ‘Rappe Freddy ontvangt prof. Dr. Ornitholoog Toon Bosmans’ bij. Vermeld bij de storting duidelijk het aantal, uw naam en het leveringsadres, en dan hoort u de DVD binnenkort in uw brievenbus vallen. Let op: dit aanbod is geldig zo lang de voorraad strekt, alhoewel een ‘tweede druk’ wordt overwogen.

Veel plezier er mee!