Natuurpunt Hobokense Polder vzw    5 mei 2009

In deze flits:

  • Nachtegalenwandeling in de Hobokense Polder
  • Onze website is vernieuwd !
  • Komende activiteiten

www.hobokensepolder.be

Is deze mail niet goed weergegeven
of ontbreken de afbeeldingen,
klik dan hier.

Nachtegalenwandeling in de Hobokense Polder

Gidsen: Danny Jonckheere en Wim Mertens

De nachtegalenwandeling is een topper! Vorig jaar hadden we verschillende zangposten van deze prachtige vogel. Wie weet wat wordt het dit jaar! Er is hard gewerkt in de Polder en op deze plaatsen zullen we allicht kunnen horen hoe de vogels deze plekjes terug innemen.
De ervaring leert ons ook dat niet alleen nachtegalen zingen op deze late avondwandeling.

Praktisch: afspraak om 19 u aan het station Hoboken Polder, Berkenrodelei. Einde voorzien omstreeks 22 u.
Meebrengen: laarzen, verrekijker, vogelgids

Onze website is vernieuwd !

Onze website werd in een nieuw kleedje gestoken. Ook inhoudelijk werd er heel wat gesleuteld, zodat hij nu weer volledig op punt staat.

Links vind je een menu, van waaruit je de volledige site kan bereiken. Die geeft je dus meteen een soort siteplan. Bovenaan een reeks directe links, die zeker voor nieuwe bezoekers handig zijn. De homepagina geeft onmiddellijk aan wat er actueel is. De problematiek van Petroleum-Zuid blijft in een afzondelijke website, die ook up to date is gebracht.

Bezoek dus zeker eens www.hobokensepolder.be ! Opmerkingen, aanvullingen, je eigen inbreng, ... Alles is welkom bij onze webmaster@hobokensepolder.be

Komende activiteiten

We nodigen je van harte uit op onze activiteiten. Meer info in onze agenda.

  • Do 14 mei: Onze polder wordt geen eiland: ontspanningsavond rond onze acties "Petroleum Zuid"
  • Zo 17 mei: Volop lente in de Hobokense Polder
  • Wo 20 mei: Open bestuursvergadering
  • Za 23 mei: Vroegochtendwandeling met ontbijt (inschrijven !)
  • Do 28 mei: start Dagvlindercursus (inschrijven !)
  • Vr 29 mei: Van vogelnest tot gierzwaluw
 
Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van dringende berichten, die via ons tijdschrift niet tijdig kunnen meegedeeld worden of als herinnering. Verspreid dit zo veel mogelijk met de "mondelinge tamtam".
Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Polder.flits zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn op Polder.flits, zenden een mail naar flits@hobokensepolder.be met vermelding van naam en  "ja, Polder.flits".
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan flits@hobokensepolder.be je adres uit het verzendingsbestand te halen.