Natuurpunt Hobokense Polder vzw         9 juni 2008

www.hobokensepolder.be

   

In deze flits: Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.
zondag 29 juni: Grote Vlinder-sprookjes-wandel-dag

Grote gezinsdag in de Hobokense Polder
waarbij vlinders centraal staan

Niet enkel over vlinders… Niet enkel over sprookjes … Niet zomaar een natuurwandeling … maar een natuurwandeling specifiek over vlinders en aanverwanten zoals elfen, bloemenfeeën, ...
  
Via een aangeduid traject kom je verscheidene stopplaatsen tegen waar je allerlei informatie en wetenswaardigheden kan ontdekken over echte vlinders en over sprookjesvlinders. Er zijn ook verschillende knutselactiviteiten rond het thema.
  
Niet enkel voor kinderen … Niet enkel voor volwassenen … Niet zomaar voor iedereen …, maar voor iedereen die jong en oud genoeg is om ervan te genieten.
  
Weerom een heuse gezinsuitstap waar je, zoals ook op onze andere 'sprookjeswandelingen' kan genieten van een versnapering die verband houdt met het thema; dit maal dus een vlinderhapje en vlinderdrankje.
  
Wanneer: zondag 29 juni 2008. Vrij vertrek tussen 13 u en 14.30 u. Einde voorzien tussen 17 u en 18 u
Waar: parking Procap, Schroeilaan (ter hoogte van de wandelbrug over de spoorweg)
Meebrengen: stevig schoeisel
Prijs: leden Natuurpunt of Gezinsbond: 2 euro per persoon of 7 euro per gezin, niet-leden: 3 euro per persoon of 10 euro per gezin (deelname aan de wandeling, hapje en drankje inbegrepen)
  
INSCHRIJVEN  en info bij Jeannine Nielandt, 03 887 85 65. Betaling door storting op 979-6399607-37 van Natuurpunt Hobokense Polder vzw met vermelding "Vlinderdag"
 
In samenwerking met Gezinsbond Hoboken.
 Zondag 15 juni: Natuurwandeling in de Hobokense Polder
 
Alles in de natuur staat in volle bloei. De zomer is bijna een feit. Nog enkele dagen en het is de langste dag en de kortste nacht van het jaar: midzomernacht, St.-Jansfeest.
Kom genieten van al deze natuurpracht in onze mooie Hobokense Polder.
 
Praktisch:
Afspraak
aan station Hoboken Polder, einde Berkenrodelei en dit om 14 u. Einde is voorzien rond 17 u.
Mee te brengen: stevige wandelschoenen en een verrekijker.
Gidsen
: Gilbert Van Ael en Michel Van Megroot
Info: Annie Vandeweyer - Van Zwieten, 03/828 37 60
 
225.000,-
 
Het innen van de lidgelden is jaarlijks een "dure zaak". Een student in de marketing berekende dat het jaarlijks uit- en terug inschrijven van één lid, bankuittreksels controleren, eventueel nog een herinnering, enz ..., ongeveer drie euro kost.. Als alle 75.000 leden drie euro uitsparen, dan maakt dat 225.000 euro! Daar kan heel wat natuur mee gekocht worden. Doe mee en druk de administratiekosten!
Domicilieer je lidmaatschap!  
 
Komende activiteiten
  

We nodigen je van harte uit op onze activiteiten. Voor verdere info verwijzen we naar onze website

 

  • zo 15 juni: Natuurwandeling in de Hobokense Polder

  • wo 18 juni: Bestuursvergadering in zaal Moretus

  • zo 29 juni: Vlinder-Sprookjes-wandeldag
       

 

 

Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van dringende berichten, die via ons tijdschrift niet tijdig kunnen meegedeeld worden of als herinnering. Verspreid dit zo veel mogelijk met de "mondelinge tamtam".

Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Polder.flits zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn op Polder.flits, zenden een mail naar flits@hobokensepolder.be met vermelding van naam en  "ja, Polder.flits".

Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan flits@hobokensepolder.be je adres uit het verzendingsbestand te halen.