Natuurpunt Hobokense Polder vzw         28 april 2008

www.hobokensepolder.be

   

Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

4 mei: Vroegochtendwandeling met openluchtontbijt

 
Deze vroegochtendwandeling is een klassieker en blijft telkens een zeer leuke trip in de Hobokense Polder. Zien hoe nevel en mist optrekken, horen hoe de vogels ontwaken en hun eerste liedjes fluiten. En misschien kunnen we al de eerste zomervogels waarnemen, die een plekje aan het zoeken zijn om te gaan broeden. Dit moet je echt eens gedaan hebben.
 
Maar sinds vorig jaar koppelen we aan deze wandeling iets extra’s. Van wandelen krijg je immers honger. Vandaar dat we je een volwaardig ontbijt aanbieden in de natuur (in ons nieuw Kijk.punt) !
 
 

Praktisch:
Afspraak om 6 u aan het station van Hoboken Polder. Einde ontbijt voorzien omstreeks 10 u.
Inschrijven noodzakelijk!
 
Voor het ontbijt betaal je 4 euro per persoon en 2 euro voor kinderen tussen 4 en 14 jaar. Stort je deelnamebedrag zo snel mogelijk op rek. 979-6399607-37 van Natuurpunt Hobokense Polder met als mededeling “ontbijt Hobokense Polder” en het aantal personen.
Meebrengen: laarzen, verrekijker, vogelgids
 
Gidsen: Danny Jonckheere en Luc Van Schoor
Ontbijtinfo: Chris Verwaest, 03/827 28 27
   

Komende activiteiten
  

We nodigen je van harte uit op onze activiteiten. Voor verdere info verwijzen we naar onze website

 

  • do 8 mei: Nachtegalenwandeling in de Hobokense Polder

  • ma 12 mei: Hagelandse natuur op zijn best: Dunbergbroek en Vorsdonkbos (Inschrijven !)

  • zo 18 mei: Lentewandeling in de Hobokense Polder
       

 

 

Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van dringende berichten, die via ons tijdschrift niet tijdig kunnen meegedeeld worden of als herinnering. Verspreid dit zo veel mogelijk met de "mondelinge tamtam".

Kent u nog geďnteresseerden ? Mail hen dan deze Polder.flits zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn op Polder.flits, zenden een mail naar flits@hobokensepolder.be met vermelding van naam en  "ja, Polder.flits".

Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan flits@hobokensepolder.be je adres uit het verzendingsbestand te halen.