Natuurpunt Hobokense Polder vzw           07 maart 2007

www.hobokensepolder.be

   

Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

   

Zondag 11 maart 2007: Werken aan ons KIJK.punt 
 
Hallo beste mensen. Zondag is het weer werkdag aan ons nieuwe KIJK.punt. Alle hens aan dek dus om weer zakken te vullen en correct te stapelen. Alle hulp, jong en oud, man of vrouw, is hierbij welkom. Er is nog vééél werk te verzetten !

Afspraak om 10 u aan de ingang langs de Scheldelei (2e infobord).

Info bij Danny Jonckheere, 03/828 64 03 
  

Zaterdag 17 maart: Dia-avond Bolivia
  
Een fotoreis door Bolivia: Jungle, hoogvlakte en woeste bergen
Info: Luk en Ria Smets-Thys, 03/289 73 66

In een avondvullende becommentarieerde diareeks nemen Luk en Ria Smets-Thys u mee naar dit land, waar zij in het najaar van 2006 gedurende zes weken vertoefd hebben en genoten van een onvoorstelbare natuurlijke diversiteit.
De opbrengst van deze avond wordt geschonken aan een mijnwerkersproject in de Boliviaanse stad Potosi. Tijdens de voorstelling kan u merken onder welke omstandigheden de mijnwerkers (vanaf 12 jaar!) in de zilvermijnen dienen te zwoegen. Els Van Hoecke, een vrouw uit de Rupelstreek, woont al jaren in La Paz en is werkzaam binnen enkele van de ontwikkelingsprojecten, waaronder de mijnwerkersprojecten.
Maar geniet vooral van de beelden van het prachtige Bolivia. Maak kennis met zijn kleurrijke bevolking. Geniet van de exotische pracht van fauna en flora.
Afspraak
op za. 17 maart 2007 om 20 u in de bovenzaal van Zaal Moretus, Berkenrodelei Hoboken. 
Einde voorzien omstreeks 22.30 u.
Inkomprijs: 4 euro

Komende activiteiten
      
We nodigen je van harte uit op onze activiteiten. Meer info vind je op onze website.
  • Zaterdag 17 maart: Watervogeltelingen in de Hobokense Polder en langs de Schelde

  • Zondag 18 maart: Lentewandeling in de Hobokense Polder

  • Woensdag 21 maart: bestuursvergadering (onze bestuursvergadering staat open voor alle leden)

  • Zaterdag 24 maart: Algemene vergadering Natuurpunt te Mechelen & Openstelling van het Natuur.huis
       

 

 

Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van dringende berichten, die via ons tijdschrift niet tijdig kunnen meegedeeld worden of als herinnering. Daar nog heel wat leden niet over e-mail beschikken, vragen we je dit bericht zoveel mogelijk met de "mondelinge tamtam" te verspreiden.
Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Polder.flits zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn op Polder.flits, zenden een mail naar flits@hobokensepolder.be met vermelding van naam en  "ja, Polder.flits".

Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen.

Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan flits@hobokensepolder.be je adres uit het verzendingsbestand te halen.