Natuurpunt Hobokense Polder vzw           11 juli 2006

www.hobokensepolder.be

   

Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

   

Hulp gevraagd 
  
Help Natuurpunt promoten tijdens de Zomer van Antwerpen

Zoals we reeds lieten weten, zijn er 20 optredens tijdens de Zomer van Antwerpen in de Hobokense Polder (meer info: zie hieronder en in Polder.blad). We zullen met onze afdeling aanwezig zijn om splinternieuwe folders van onze afdeling te bedelen. We gaan ook een muggenwerend middel verkopen met etiket van Natuurpunt. 
Per dag zouden we graag kunnen rekenen op minimum 2 mensen die zich kunnen vrijmaken van 13.30 u tot 18.30 u. 

Nog niet alle dagen zijn ingevuld, daarom doen we een dringend beroep op jou. Volgende dagen moeten nog ingevuld worden door 1 of 2 personen: 18/7, 19/7, 20/7, 22/7, 26/7 en 27/7. Uiteraard is op de andere dagen ook extra hulp nog welkom.
Graag reageren bij ria.thys@telenet.be of 03 289 73 66.
 

Zomer van Antwerpen in de Hobokense Polder

   
manon van jean van florette


In het kader van de Zomer van Antwerpen zochten de stad en toneelgroep Comp.Marius naar een geschikte buitenlocatie voor een toneelvoorstelling tijdens de maanden juli en augustus. Er werd veel belang gehecht aan de natuur als decorelement.
  
Natuurpunt voert de socio-culturele integratie van haar natuurgebieden hoog in het vaandel en onze afdeling was dan ook onmiddellijk bereid aan dit project volle medewerking te geven. We zullen trouwens elke dag aanwezig zijn om met infomateriaal uitstraling te geven aan Natuurpunt en onze afdeling.
  
Wij zijn zeer blij je te kunnen uitnodigen op de voorstellingen van "Manon van Jean van Florette" van Marcel Pagnol door Comp.Marius. 

Speeldata: van dinsdag tot zaterdag van 18 juli tot 12 augustus om 15 uur. De voorstelling duurt 3 uur, inclusief pauze. Welkom vanaf 14 u.
Reservatie bij Zomer van Antwerpen, 03 202 91 50 of , kostprijs 6 euro. Haast je, de weekendvoorstellingen en enkele weekdagen zijn reeds uitverkocht!
     
Meer info op de sites van
Zomer van Antwerpen
 en Comp.Marius

Komende activiteiten
      

We nodigen je van harte uit op onze activiteiten. Voor verdere info verwijzen we naar onze website
  

  • Zo 6 augustus: Daguitstap naar Magelbeekvallei en Natuurhulpcentrum Opglabbeek

  • Zo 20 augustus om 9:30 u: Hoogzomerwandeling in de Hobokense Polder

  • Za 26 augustus: Daguitstap naar de Kalmthoutse Heide
       

 

 

Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van dringende berichten, die via ons tijdschrift niet tijdig kunnen meegedeeld worden of als herinnering. Daar nog heel wat leden niet over e-mail beschikken, vragen we je dit bericht zoveel mogelijk met de "mondelinge tamtam" te verspreiden.  

Kent u nog ge´nteresseerden ? Mail hen dan deze Polder.flits zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn op Polder.flits, zenden een mail naar flits@hobokensepolder.be met vermelding van naam en  "ja, Polder.flits".

Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen.
Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan flits@hobokensepolder.be je adres uit het verzendingsbestand te halen.