Natuurpunt Hobokense Polder vzw           15 juni 2006

www.hobokensepolder.be

   

Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

   

zondag 25 juni: Grote Vlinder-sprookjes-wandel-dag

   
Grote gezinsdag in de Hobokense Polder
waarbij vlinders centraal staan

Niet enkel over vlinders… Niet enkel over sprookjes … Niet zomaar een natuurwandeling … maar een natuurwandeling specifiek over vlinders en aanverwanten zoals elfen, bloemenfeeën,...
  
Via een aangeduid traject kom je verscheidene stopplaatsen tegen waar je allerlei informatie en wetenswaardigheden kan ontdekken over echte vlinders en over sprookjesvlinders. Er zijn ook verschillende knutselactiviteiten rond het thema.
  
Niet enkel voor kinderen … Niet enkel voor volwassenen … Niet zomaar voor iedereen …, maar voor iedereen die jong en oud genoeg is om ervan te genieten.
  
Weerom een heuse gezinsuitstap waar je, zoals ook op onze andere 'sprookjeswandelingen' kan genieten van een versnapering die verband houdt met het thema; dit maal dus een vlinderhapje en vlinderdrankje.
  
Wanneer: zondag 25 juni 2006. Vrij vertrek tussen 13 u en 14.30 u. Einde voorzien tussen 17 u en 18 u
Waar: parking Procap, Schroeilaan (ter hoogte van de wandelbrug over de spoorweg)
Meebrengen: stevig schoeisel
Prijs: leden Natuurpunt of Gezinsbond: 2 euro per persoon of 7 euro per gezin, niet-leden: 3 euro per persoon of 10 euro per gezin (deelname aan de wandeling, hapje en drankje inbegrepen)
  
INSCHRIJVEN door storting op 979-6399607-37 van Natuurpunt Hobokense Polder vzw.
Info bij Terry Mariën: 03/828 53 28

In samenwerking met Gezinsbond Hoboken.
  


  

  
  

Komende activiteiten
      

We nodigen je van harte uit op onze activiteiten. Voor verdere info verwijzen we naar onze website
  

  • Wandelingen met natuurgids in de Hobokense Polder
    zo 18 juni om 14 uur

  • Zo 25 juni: Grote-vlinder-sprookjes-wandel-dag

  • Za 8 juli om 13:30 u: Landschapswandeling en nachtzwaluwobservatie in de Vallei van de Zwarte Beek

  • Zo 9 juli om 9 u: Natuurbeheer in de Hobokense Polder
       

 

 

Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van dringende berichten, die via ons tijdschrift niet tijdig kunnen meegedeeld worden of als herinnering. Daar nog heel wat leden niet over e-mail beschikken, vragen we je dit bericht zoveel mogelijk met de "mondelinge tamtam" te verspreiden.  

Kent u nog geďnteresseerden ? Mail hen dan deze Polder.flits zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn op Polder.flits, zenden een mail naar flits@hobokensepolder.be met vermelding van naam en  "ja, Polder.flits".

Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen.
Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan flits@hobokensepolder.be je adres uit het verzendingsbestand te halen.