banner

De Warmste Polder
Fakkel- en smultocht voor het goede doel

Zaterdag 7 december om 17.30 u

We organiseren dit jaar voor de eerste maal een actie in het
kader van De Warmste Week.
Jong, minder jong en ouder, allen hartelijk welkom op een supergezellige fakkeltocht met aansluitend een gezellige sfeer en natjes en droogjes op de weide aan de rand van de Hobokense Polder.
We kozen voor een Hobokens goed doel, nl. Welzijnsschakel Hoboken.
Welzijnsschakel Hoboken is een plaatselijke vzw met meer dan 30 vrijwilligers die ondertussen meer dan 15 jaar bestaat. Hun werking wil de inwoners van Hoboken die het om eender welke reden financieel moeilijk hebben om rond te komen, ondersteunen met extra voeding. Bijkomend bieden zij Nederlandse taalles aan voor hen die het nodig hebben. Hulpvragers komen maar in aanmerking na een grondige financiële controle. Wekelijks bereiken zij toch 250 à 320 mensen.
Info bij Leon Boeye of deze website

Praktisch:

Afspraak om 17.30 u op de weide aan de Schroeilaan (schuin tegenover station Hoboken-Polder). Parkeergelegenheid voor auto's en voor fietsen is aanwezig.

17.45 u: start van de fakkeltocht: ca 2 km door het bos. Aan de ouders vragen we om voor de kindjes een zelfgemaakt lampje in een potje te voorzien !!!!

Na de wandeling verwennen we de deelnemers met een culinair gedeelte. Bij de vuurkorven en de sfeervol verlichte tent kan je smullen:

  • Volwassenen: een kom soep en een jeneverke of warme chocomelk
  • Kinderen: gesmolten marshmallows, kom soep en warme of koude chocomelk
  • Voor de liefhebbers is tegen betaling ons lekker Hobokens Wild te verkrijgen of een extra jeneverke/chocomelk

Een sprookjesvertelster vertelt een "warm verhaal"
Einde omstreeks 20 u.


Deelnameprijs:

  • Volwassene: 7 euro (een fakkel, soep, jeneverke of chocomelk)
  • Kind tot 12 jaar: 5 euro (marshmallows, soep, warme of koude chocomelk)

Inschrijven noodzakelijk door storten van het juiste bedrag op de rekening van Natuurpunt Hobokense Polder BE81 5230 8065 0424 met als vermelding: "Warmste Polder en aantal volwassenen/aantal kinderen"
Uw deelname melden ten laatste 5 december !!!!