Natuurpunt Hobokense Polder vzw    14 juni 2011

In deze flits:

  • Het geheime leven van bomen
  • Komende activiteiten

www.hobokensepolder.be

Is deze mail niet goed weergegeven
of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

Facebook Hobokense Polder Volg ons op Facebook!

Zondag 26 juni 2011: Het geheime leven van bomen in de Hobokense Polder

Op deze dag slaan Natuurpunt Hobokense Polder en Gezinsbond Hoboken de handen in elkaar voor een
grote familiedag in het teken van de bomen
.

boomMet je hele gezin kan je een wandeling maken door de Hobokense Polder vol magie en mysterieuze ontmoetingen. Via een aangeduid traject kom je aan verscheidene stopplaatsen, waar onze medewerkers in aangepaste kledij je fabels en sprookjes vertellen en allerlei informatie en wetenswaardigheden geven over bomen en de magie errond.

Onderweg kan je genieten van een hapje en een drankje. Op het eindpunt is een knutselactiviteit voorzien en kan je nagenieten bij een frisdrank in ons natuurcafé.

Je kan vrij vertrekken tussen 13 u en 14.30 u aan de Scheldelei, ter hoogte van Leigrachtlaan, Hoboken (Polderstad). Het einde is voorzien tussen 17 u en 18 u. Best stevig schoeisel aantrekken. Zonnecrème en muggenmelk kunnen nuttig zijn.

Leden Natuurpunt en Gezinsbond betalen 2 euro per persoon of 7 euro per gezin; voor niet-leden is de prijs respectievelijk 3 en 10 euro. Hapje en drankje onderweg zijn inbegrepen.

Informatie en inschrijving bij Jeannine Nielandt, tel. 03/887 85 65, polderbloemeke@hotmail.com. In uw mail/telefoon graag het aantal volwassenen en kinderen vermelden. Storting van inschrijvingsgeld graag op rekening 979-6399607-37 van Natuurpunt Hobokense Polder met vermelding 'bomenwandeling' en aantal personen.

Wie onze Vlinderdag meemaakte in 2008, weet dat dit een namiddag wordt vol plezier voor jong en oud. Je kan hier een fotoreeks zien van toen, die je de sfeer mooi weergeeft.

jaar van het bosNPHPGezinsbond

Komende activiteiten

 

We nodigen je van harte uit op onze activiteiten. Meer info in onze agenda.

  • Zo 3 juli: Vlinderwandeling in de Hobokense Polder
  • Zo 10 juli: Vallei van de Drie Beken (inschrijven)

Foto's van voorbije activiteiten kan je steeds vinden in onze fotogalerij.

Natuurbeheer:

Onze Goudklompjes werken elke woensdag in de Hobokense Polder tussen 9:30 en 14 uur.

Contacteer André Van Langenhove, 03/288.00.81 of Gilbert Van de Velde, 03/825.12.75

 
Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van dringende berichten, die via ons tijdschrift niet tijdig kunnen meegedeeld worden of als herinnering. Verspreid dit zo veel mogelijk met de "mondelinge tamtam".
Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Polder.flits zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn op Polder.flits, zenden een mail naar flits@hobokensepolder.be met vermelding van naam en  "ja, Polder.flits".
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan flits@hobokensepolder.be je adres uit het verzendingsbestand te halen.