Natuurpunt Hobokense Polder vzw    22 oktober 2009

In deze flits:

 • Bustocht vallei van de Lomme
 • Behaag..natuurlijk 2009
 • Te koop: Natuur.kalender 2010
 • Komende activiteiten

www.hobokensepolder.be

Is deze mail niet goed weergegeven
of ontbreken de afbeeldingen,
klik dan hier.

Zaterdag 7 november: Bustocht vallei van de Lomme

LommeWe plannen een bezoek aan de vallei van de Lomme in de buurt van Saint-Hubert. Tijdens de wandelingen volgen we de loop van het riviertje de Lomme. Onderweg hopen we een glimp op te vangen van een waterspreeuw. Waterspreeuwen zijn best wel merkwaardige vogels, die erin slagen om lopend onder water insecten op te pikken.

Afspraak: 7:30u parking sporthal Sorghvliedt

Inschrijven: door een storting van 17 euro (volw.) of 10 euro (-16 jarigen) op rekening 979-6399607-37 van Natuurpunt Hobokense Polder, met vermelding: Bustocht Ardennen, het aantal personen, je telefoonnummer of emailadres.

Info: Luk Smets tel: 03/289.73.66

Behaag..natuurlijk 2009

Behaag..natuurlijkDit jaar doet Antwerpen niet officieel mee aan de actie Behaag..Natuurlijk. Inwoners van het werkingsgebied van Natuurpunt Hobokense Polder (postnummers 2660 en 2020) kunnen toch pakketten bestellen.

 • Roep het word-bestelformulier op
 • Vul het in en stuur het aan Danny Jonckheere, Commandant Van Laethemstraat 45, 2660 Hoboken. Je kan het ook mailen aan behaag@hobokensepolder.be (je hoeft dan geen handtekening te plaatsen)
 • Stort het juiste bedrag op rekening 979-6399607-37 van Natuurpunt Hobokense Polder vzw.
 • Kom je bestelling afhalen op zaterdag 28 november tussen 12 en 14 uur bij Danny Jonckheere, Commandant Van Laethemstraat 45, 2660 Hoboken.

Steun ons: Natuur.kalender 2010

Natuur.kalender 2010De nieuwe Natuur.kalender 2010 is uit. Elke maand een prachtig natuurbeeld. Door aankoop steun je onze afdeling. Je kan hem hier al eens doorbladeren.

Geïnteresseerd? Stort 7,5 euro op rekening 979-6399607-37 van Natuurpunt Hobokense Polder. Binnen onze afdelingsgrenzen (postnummers 2020 en 2660) wordt de kalender gratis thuisbezorgd.

Komende activiteiten

We nodigen je van harte uit op onze activiteiten. Meer info in onze agenda.

 • Zo 25 oktober: Daguitstap naar Mollendaalbos inschrijven!
 • Za 7 november: Bustocht naar vallei van de Lomme inschrijven!
 • We 14/15 november: Watervogeltellingen
 • Zo 15 november: Natuurwandeling in de Hobokense Polder

Foto's van voorbije activiteiten kan je steeds vinden in onze fotogalerij.

 
Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van dringende berichten, die via ons tijdschrift niet tijdig kunnen meegedeeld worden of als herinnering. Verspreid dit zo veel mogelijk met de "mondelinge tamtam".
Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Polder.flits zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn op Polder.flits, zenden een mail naar flits@hobokensepolder.be met vermelding van naam en  "ja, Polder.flits".
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan flits@hobokensepolder.be je adres uit het verzendingsbestand te halen.