Natuurpunt Hobokense Polder vzw    21 augustus 2009

In deze flits:

  • Fietstocht naar de Rupelstreek
  • Komende activiteiten

www.hobokensepolder.be

Is deze mail niet goed weergegeven
of ontbreken de afbeeldingen,
klik dan hier.

Zondag 30 augustus: Fietstocht naar de Rupelstreek

Info: André Van Langenhove, 03/ 288 00 81 - 0486/82 68 22 of Paul Van den Broecke

Verleden jaar hebben we Linkeroever verkend met zijn prachtige boerderijen en heel mooie landschappen. Dit jaar gaan we een andere richting uit en gaan we de omgeving van Aartselaar, Boom en Rumst verkennen. We rijden langs fietsvriendelijke paadjes door zeer mooie landschappen en ook door het gekende Provinciaal Recreatiedomein “De Schorre” in Boom.

Vermits het om een familiale fietstocht gaat worden er stopplaatsen voorzien waar je even tot rust kan komen en eventueel een drankje kan nuttigen.
Rond het middaguur is er een stop voorzien om de innerlijke mens te versterken en het nodige vochtgehalte te herstellen.
Tijdens de rit kan je nog een extra voordeel doen als je als eerste de foto weet te vinden die op het parkoers is genomen.

Praktisch:
Bijeenkomst aan Station Hoboken Polder, einde Berkenrodelei. Vertrek fietstocht: 9.30 u
Meebrengen: picknick
Moet in orde zijn: de fiets (voorzien van een zadel en stuur), de banden, de bandendruk, fietsbel, enz… Mag je niet vergeten: goed humeur.
Terug: +/- 17 u. Afstand: +/- 48 km
Wat krijg je? Een foto die je onderweg kan terugvinden en die je iets kan opleveren…..

Als je meegaat, laat dan iets weten (liefst via e-mail en anders via telefoon) aan de organisator van deze fietstocht, zodat we weten of iedereen op de startplaats present is.

Komende activiteiten

We nodigen je van harte uit op onze activiteiten. Meer info in onze agenda.

  • Za 12 september: Natuurbeheer in de Hobokense Polder
  • Za 12 september: Daguitstap Turnhout: Vm: Natuurpunthuis: Klimaattentoonstelling - Nm: Wandeling in De Liereman
  • Wo 16 september: Open bestuursvergadering
  • Zo 20 september: Bijna herfst in de Hobokense Polder: natuurwandelingen
  • Do 24 september: Start cursus "Weetjes en verhalen over paddenstoelen" Inschrijven !

Foto's van voorbije activiteiten kan je steeds vinden in onze fotogalerij.

 
Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van dringende berichten, die via ons tijdschrift niet tijdig kunnen meegedeeld worden of als herinnering. Verspreid dit zo veel mogelijk met de "mondelinge tamtam".
Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Polder.flits zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn op Polder.flits, zenden een mail naar flits@hobokensepolder.be met vermelding van naam en  "ja, Polder.flits".
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan flits@hobokensepolder.be je adres uit het verzendingsbestand te halen.